This image has an empty alt attribute; its file name is Nedwrap.nl-Portfolio-143-1024x684.jpg

Amsterdam Trainingen Services

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van gestanste decal graphics met ons eigen ontwerp. We gebruiken alleen hoogwaardige premium materialen voor onze afbeeldingen. Vinylstickers geven een prachtig carrosserieontwerp en voegen een andere unieke stijl toe aan uw auto.

Wij bieden hoogwaardige klantenservice en levering wereldwijd. Sticker voor motorkap Vinyloverdrukplaatjes Compatibel met Renault Kiger-emblemen, links en rechts.

Reinig de auto vóór installatie van verschillende oliën met speciale alcoholische chemicaliën. Er zijn verschillende manieren om een vinyl op de machine aan te brengen: een droge methode en een natte methode. Voor beginners raad ik je aan om een natte methode te gebruiken. Kaarten en een haardroger worden ook gebruikt voor de eindverwerking van vinyl.

Eersteklas materialen

Vinylstickers geven een prachtig carrosserieontwerp en voegen een andere unieke stijl toe aan uw auto. Wij bieden hoogwaardige klantenservice en levering wereldwijd.

Wij werken samen met

Why NED?

Advantages of Nedwrap

NEDwrap biedt carwrapping die inmiddels een kern is van het gehele dienstenpakket. In 2006 hebben we de eerste pogingen gedaan en sindsdien hebben we het aantal gewrapte auto’s elk jaar laten groeien.

Naast het wrappen was het tinten van ramen vroeger een pionier op het gebied van carwrapping. Veelgevraagde en populaire service is lakbescherming.

Quality Print Production

WIj maken gebruik van de meest hoogwaardige folie.

EXQUISITE DESIGN

Onze designers denken met u mee over het ontwerp!

Exemplary Service

Wij hebben een groot portfolio aan resultaten.

customer satisfaction

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

This is how we wrap it!

Car wraps creëren een onderscheidende en stoere look op elk voertuig.
Ze zijn verkrijgbaar in koolstofvezellooks, geborsteld metaal, matte kleuren en hoogglanskleuren.

More Services

Other Services
We Offer

Naast onze uitgebreide services voor het inpakken van voertuigen, bieden we ook tal van lakverbeteringen en voertuigbeschermingsservices om de lak van uw voertuig nieuw leven in te blazen en te beschermen tegen wegresten en steenslag.

Blinderen

Naast een stijlvolle uitstraling zorgt blinderen ook voor inbraakpreventie (vanwege minimale inkijk) en zonne-wering waardoor je dus veel relaxter de weg op gaat. 

PPF Steenslagfolie

Middels deze folie zorg je voor een onzichtbare beschermlaag op je auto die jaren meegaat.De laag folie zal uw auto beschermen tegen steenslag en krassen en de lak wordt te allen tijde beschermd

Striping

Striping met behulp van vinylfolie bestaat al ontzettend lang. Je kunt er verschillende designs en stijlen mee creëren die het silhouet van je auto kunnen veranderen middels details of diepte. 

Lichten Smoken

Niet alleen biedt het smoken van de koplampen bescherming tegen uv-straling en steenslag, het zorgt ook meteen voor een luxere uitstraling