NED WRAP

Leer ons team kennen

Professional
Amsterdam
Car Wrap

Expert in alle soorten
Wraps

Bij ons kun je terecht voor alle soorten wraps waarbij wij gebruik maken van de hoogste kwaliteit folie.

Ons team zal meedenken in het gehele proces, en u adviseren welke kleur, stijl of design het beste past bij uw auto. Aarzel niet en neem contact met ons op!

Wij laten jouw wens uitkomen

Wij maken gebruik van hoogwaardige folie waaronder Omega Skinz, 3M, Avery en Graffityp die tot 10 jaar meegaat.

Wij werken samen met

Nedwrap.nl Portfolio (117)Nedwrap.nl Portfolio (118)

Amsterdam Car Wrap

Door te wrappen verandert u op een simpele manier de gehele look van uw auto. Bijvoorbeeld door een andere kleur of een leuk carbon/chrome effect.

Dit is op een redelijk makkelijke manier te realiseren, waarbij uw auto niet overgespoten hoeft te worden. Daarnaast is het ook weer mogelijk de wrap te verwijderen waardoor uw auto zijn originele kleur terugkrijgt. 

De bestickering wordt door ons uitgevoerd in een speciaal daarvoor ingerichte werkplaats. Om aan onze hoge kwaliteitseisen te kunnen voldoen, is onze werkplaats nagenoeg stofvrij ingericht en afgesteld op kamertemperatuur. Op deze manier halen wij het beste resultaat en kunnen wij onze kwaliteit garanderen. Wilt u liever dat wij de montage op locatie uitvoeren, dan is dat ook mogelijk in overleg.

Dit is afhankelijk van het soort design en voertuig. Gemiddeld is de levertijd 2-5 werkdagen. 

Ja zeker! De folie die wij toepassen is resistent tegen water en hierom dus ook de de car-wash. Wel raden wij na een volledige wrap, minimaal een week te wachten met het  reinigen van de auto zodat de folie voldoende is gehecht. 

De auto moet bij levering schoon en gereinigd zijn, maar wel zonder wax coating.  De auto krijgt van ons team nog een na-reiniging voor optimale hechting.

Na akkoord van de kleur of type folie evenals het design, kan een afspraak binnen 3-5 werkdagen worden ingepland.