Paint Protection Film

PPF Steenslagfolie

PPF - Paint protection film

De ultieme lakbescherming voor uw auto, beter bekend als Paint Protection Film. Naast bescherming krijgt uw auto een extra diepe glans. NEDwrap is een gecertificeerd PPF installer en wij werken uitsluitend met hoogste kwaliteit materialen.

PPF folie is een zelfhelende, transparante beschermingsfolie. Hiermee voorkom je niet alleen beschadigingen, maar verdwijnen bestaande beschadigingen ook direct. Door PPF folie aan te brengen, zal uw auto ongeacht intensief gebruik beschermd zijn tegen steenslag en krassen.

Kom meer te weten over de mogelijkheden van het laten aanbrengen van Paint Protection Folie of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Eersteklas materialen

NEDwrap maakt gebruik van enkel hoogwaardige kwaliteit folie bij elke dienst die wij aanbieden.

Wij werken samen met

Waarom NEDwrap?

Voordelen van onze diensten

NEDwrap biedt carwrapping aan die inmiddels een kern is van het gehele dienstenpakket. In 2006 hebben we de eerste pogingen gedaan en sindsdien hebben we het aantal gewrapte auto’s elk jaar laten groeien.

Naast het wrappen was het tinten van ramen vroeger een pionier op het gebied van carwrapping. Een veelgevraagde en populaire service is lakbescherming.

Kwaliteit folie

WIj maken gebruik van de meest hoogwaardige folie.

Uniek ontwerp

Onze designers denken met u mee over het ontwerp!

Optimale service

Wij hebben een groot portfolio aan resultaten.

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

ZO wrappen wij het!

Car wraps creëren een onderscheidende en stoere look op elk voertuig.

Ze zijn verkrijgbaar in carbon stijl, geborsteld metaal, matte kleuren en hoogglanskleuren.

Diensten

Overige diensten die wij aanbieden

Naast onze uitgebreide services voor het inpakken van voertuigen, bieden we ook tal van carstyling-services aan. 

Blinderen

Naast een stijlvolle uitstraling zorgt blinderen ook voor inbraakpreventie (vanwege minimale inkijk) en zonne-wering waardoor je dus veel relaxter de weg op gaat

Remklauwen Coaten

Door op vakkundige wijze, een speciale laag (remklauw) verf op bepaalde auto-onderdelen te spuiten, realiseer je een ‘coat. 

Dit kan gedaan worden in elke kleur mogelijk, waarbij veel van onze klanten hebben gekozen voor een metallic of satijn kleur. 

Striping

Striping met behulp van vinylfolie bestaat al ontzettend lang. Je kunt er verschillende designs en stijlen mee creëren die het silhouet van je auto kunnen veranderen middels details of diepte. 

Lichten Smoken

Niet alleen biedt het smoken van de koplampen bescherming tegen uv-straling en steenslag, het zorgt ook meteen voor een luxere uitstraling