Ontchromen

Ook wel bekend als Chrome Delete. Hierbij worden alle chrome onderdelen van een voertuig gewrapt in de gewenste kleur. Meestal is dit glans, satijn zwart of mat maar ook andere kleuren zijn mogelijk. 

De meeste klanten kiezen ervoor om hun raamlijsten, grill en dakdragers te ontchromen met onze speciale folie. Deze onderdelen zijn namelijk lastig over te spuiten en hierom is folie dan ook de beste oplossing.

Chrome onderdelen kunnen meestal gewrapt worden zonder demontage, wat de kans op eventuele beschadigingen voorkomt. De folie kan altijd weer verwijderd worden zodat de auto in de originele staat hersteld wordt. 

Eersteklas materialen

Vinylstickers geven een prachtig carrosserieontwerp en voegen een andere unieke stijl toe aan uw auto. Wij bieden hoogwaardige klantenservice en levering wereldwijd.

Wij werken samen met

WAAROM NED WRAP?

VOORDELEN VAN ONZE DIENSTEN

Nedwrap biedt carwrapping die inmiddels een kern is van het gehele dienstenpakket. In 2006 hebben we de eerste pogingen gedaan en sindsdien hebben we het aantal gewrapte auto’s elk jaar laten groeien.

Naast het wrappen was het tinten van ramen vroeger een pionier op het gebied van carwrapping. Veelgevraagde en populaire service is lakbescherming.

KWALITEIT FOLIE

KWALITEIT FOLIE

UNIEK ONTWERP

Onze designers denken met u mee over het ontwerp!

OPTIMALE SERVICE

Wij hebben een groot portfolio aan resultaten

KLANTTEVREDENHEID

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

ZO WRAPPEN WIJ HET!

Car wraps creëren een onderscheidende en stoere look op elk voertuig.
Ze zijn verkrijgbaar in koolstofvezellooks, geborsteld metaal, matte kleuren en hoogglanskleuren.

DIENSTEN

OVERIGE DIENSTEN
DIE WIJ AANBIEDEN

Naast onze uitgebreide services voor het inpakken van voertuigen, bieden we ook tal van lakverbeteringen en voertuigbeschermingsservices om de lak van uw voertuig nieuw leven in te blazen en te beschermen tegen wegresten en steenslag.

Blinderen

Naast een stijlvolle uitstraling zorgt blinderen ook voor inbraakpreventie (vanwege minimale inkijk) en zonne-wering waardoor je dus veel relaxter de weg op gaat. 

PPF Steenslagfolie

Middels deze folie zorg je voor een onzichtbare beschermlaag op je auto die jaren meegaat.De laag folie zal uw auto beschermen tegen steenslag en krassen en de lak wordt te allen tijde beschermd

Striping

Striping met behulp van vinylfolie bestaat al ontzettend lang. Je kunt er verschillende designs en stijlen mee creëren die het silhouet van je auto kunnen veranderen middels details of diepte. 

Lichten Smoken

Niet alleen biedt het smoken van de koplampen bescherming tegen uv-straling en steenslag, het zorgt ook meteen voor een luxere uitstraling