Blinderen van ruiten

Middels blinderen van uw autoruiten zorgt u voor een vernieuwde uitstraling en direct ook privacy. Voorbijgangers kunnen namelijk minder goed naar binnen kijken. 

Wij werken uitsluitend met folies van hoogwaardige kwaliteit en garanderen dan ook optimale resultaten. De folies waarmee wij werken worden zonder kreukels, stofdeeltjes of luchtbellen aan de binnenkant van uw ruit geplaatst. U ontvangt tevens ook een keurmerkcertificaat en bijbehorende garantie.

Op onze locatie hebben wij een ruime wachtruimte, waar u onder het genot van een kopje koffie  kunt inloggen op ons wifi-netwerk en indien benodigd kunt verder werken.

Geen tijd om te wachten? Maak dan gebruik van onze leenauto.

Eersteklas materialen

Geblindeerde ruiten geven een unieke stijl aan uw auto. Wij bieden hoogwaardige klantenservice en levering wereldwijd.

Wij werken samen met

Waarom NED WRAP?

Voordelen van onze diensten

NEDwrap biedt carwrapping aan die inmiddels een kern is van ons gehele dienstenpakket. In 2006 hebben we de eerste pogingen gedaan en sindsdien hebben we het aantal gewrapte auto’s elk jaar laten groeien.

Naast het wrappen was het tinten van ramen vroeger een pionier op het gebied van carstyling. Een andere veelgevraagde en populaire service is lakbescherming.

Kwaliteit folie

WIj maken gebruik van de meest hoogwaardige folie.

UNiek ontwerp

Onze designers denken met u mee over het ontwerp!

Optimale service

Wij hebben een groot portfolio aan resultaten.

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Zo wrappen wij het!

Car wraps creëren een onderscheidende en stoere look op elk voertuig.

Ze zijn verkrijgbaar in carbon stijl, geborsteld metaal, matte kleuren en hoogglanskleuren.

Diensten

Overige diensten
die wij aanbieden

Naast onze uitgebreide services voor het wrappen van voertuigen, bieden wij ook tal van lakverbeteringen en beschermingsopties om de lak van uw voertuig nieuw leven in te blazen en te beschermen tegen wegresten en steenslag.

Ontchromen

Ook wel bekend als ‘Chrome delete’ zorgt ervoor dat de chrome gedeeltes van de auto gewrapt worden in (kleur) folie. Hierdoor krijgt de auto direct een nieuwe,stoere look!

PPF Steenslagfolie

Middels deze folie zorg je voor een onzichtbare beschermlaag op je auto die jaren meegaat.De laag folie zal uw auto beschermen tegen steenslag en krassen en de lak wordt te allen tijde beschermd

Striping

Striping met behulp van vinylfolie bestaat al ontzettend lang. Je kunt er verschillende designs en stijlen mee creëren die het silhouet van je auto kunnen veranderen middels details of diepte. 

Lichten Smoken

Niet alleen biedt het smoken van de koplampen bescherming tegen uv-straling en steenslag, het zorgt ook meteen voor een luxere uitstraling