De schoonheidsbehandeling voor je auto

Cardetailing

Cardetailing

Met deze een-dag proces ondergaat je auto een metamorfose die zorgt voor herstel van de originele lak, glans en reflectie van de auto.  

Door middel van een grondige polijstbehandeling wordt de glans hersteld, oxidatie verwijderd en zijn krassen aanzienlijk minder goed zichtbaar. Na de behandeling wordt uw auto middels een beschermlaag 4 tot 6 maanden beschermd.

Eersteklas materialen

Car detailing zorgt voor auto's die extra aandacht nodig hebben door hoge kwaliteit te combineren met een juiste verzorgingsbehandeling

Wij werken samen met

Waarom NED wrap?

Voordelen van ned wrap

NEDwrap biedt carwrapping die inmiddels een kern is van het gehele dienstenpakket. In 2006 hebben we de eerste pogingen gedaan en sindsdien hebben we het aantal gewrapte auto’s elk jaar laten groeien.

Naast het wrappen was het tinten van ramen vroeger een pionier op het gebied van carwrapping. Veelgevraagde en populaire service is lakbescherming.

Kwaliteit folie

WIj maken gebruik van de meest hoogwaardige folie

Uniek ontwerp

Onze designers denken met u mee over het ontwerp!

Optimale service

Wij hebben een groot portfolio aan resultaten.

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Zo wrappen wij het!

Car wraps creëren een onderscheidende en stoere look op elk voertuig.
Ze zijn verkrijgbaar in koolstofvezellooks, geborsteld metaal, matte kleuren en hoogglanskleuren.

Diensten

Overige diensten die wij aanbieden

Naast onze uitgebreide services voor het wrappen van voertuigen, bieden wij ook tal van lakverbeteringen en beschermingsopties om de lak van uw voertuig nieuw leven in te blazen en te beschermen tegen wegresten en steenslag.

Blinderen

Naast een stijlvolle uitstraling zorgt blinderen ook voor inbraakpreventie (vanwege minimale inkijk) en zonne-wering waardoor je dus veel relaxter de weg op gaat. 

PPF Steenslagfolie

Middels deze folie zorg je voor een onzichtbare beschermlaag op je auto die jaren meegaat.De laag folie zal uw auto beschermen tegen steenslag en krassen en de lak wordt te allen tijde beschermd

Striping

Striping met behulp van vinylfolie bestaat al ontzettend lang. Je kunt er verschillende designs en stijlen mee creëren die het silhouet van je auto kunnen veranderen middels details of diepte. 

Lichten Smoken

Niet alleen biedt het smoken van de koplampen bescherming tegen uv-straling en steenslag, het zorgt ook meteen voor een luxere uitstraling