Striping

Oftewel het opknappen van uw auto middels ‘strepen’. Wij kunnen uw auto een nieuw uiterlijk geven door verschillende soorten strepen. Enkele, dubbele, AMG stijl, alles is mogelijk.

Striping is in diverse kleuren beschikbaar en onze experts monteren deze uiteraard op uw voertuig. 

Carstriping hoe u het wil.

Er zijn tal van opties als het over striping gaat. Zo zijn de belijningen van een auto erg erg smaakgevoelig en kunnen dus compleet gepersonaliseerd worden.

Ons team hoort graag uw idee en vertaalt deze naar een digitaal ontwerp. hiermee hopen wij u een duidelijk beeld voor te schetsen van het te verwachten eindresultaat. 

Eersteklas materialen

Wij gebruiken enkel hoogwaardige kwaliteit folie om de striping te realiseren. Op alle producten en diensten bieden wij langdurig garantie.

Wij werken samen met

Waarom NED WRAP?

VOORDELEN VAN ONZE DIENSTEN

NEDwrap biedt carwrapping die inmiddels een kern is van het gehele dienstenpakket. In 2006 hebben we de eerste pogingen gedaan en sindsdien hebben we het aantal gewrapte auto’s elk jaar laten groeien.

Naast het wrappen was het tinten van ramen vroeger een pionier op het gebied van carwrapping. Veelgevraagde en populaire service is lakbescherming.

KWALITEIT FOLIE

WIj maken gebruik van de meest hoogwaardige folie.

UNIEK ONTWERP

Onze designers denken met u mee over het ontwerp!

OPTIMALE SERVICE

Wij hebben een groot portfolio aan resultaten.

KLANTTEVREDENHEID

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

ZO WRAPPEN WIJ HET!

Car wraps creëren een onderscheidende en stoere look op elk voertuig.
Ze zijn verkrijgbaar in koolstofvezellooks, geborsteld metaal, matte kleuren en hoogglanskleuren.

Diensten

Overige diensten
die wij aanbieden

Naast onze uitgebreide services voor het inpakken van voertuigen, bieden we ook tal van lakverbeteringen en carstyling-services aan. 

Blinderen

Naast een stijlvolle uitstraling zorgt blinderen ook voor inbraakpreventie (vanwege minimale inkijk) en zonne-wering waardoor je dus veel relaxter de weg op gaat. 

PPF Steenslagfolie

Middels deze folie zorg je voor een onzichtbare beschermlaag op je auto die jaren meegaat.De laag folie zal uw auto beschermen tegen steenslag en krassen en de lak wordt te allen tijde beschermd

ONTCHROMEN​

Ontchromen, oftewel het wrappen van de sierlijsten van je auto middels folie. Door de chrome delen zwart te wrappen krijgt je auto een stoere, nieuwe look. 

Lichten Smoken

Niet alleen biedt het smoken van de koplampen bescherming tegen uv-straling en steenslag, het zorgt ook meteen voor een luxere uitstraling