Zorg voor een unieke uitstraling!

Remklauwen Coaten

Waarom remklauwen coaten?

Het antwoord is vrij simpel : jouw voertuig krijgt direct een unieke uitstraling. Standaard remklauwen zien er namelijk vaak saai uit, dit is dan ook heel makkelijk op te lossen middels een coating.

Dit gebeurd door de juiste producten toe te passen bij het verven van de remklauwen. Met onze speciale verf kun je de remklauwen van motoren, scooters als auto’s spuiten en een heel nieuw uiterlijk geven. 

Met remklauwen verf zien de remmen van jouw auto of motor er sportiever en stoerder uit. Tevens kun je zelf de kleurlak uitkiezen die past bij jouw voertuig. 

Eersteklas materialen

Vinylstickers geven een prachtig carrosserieontwerp en voegen een andere unieke stijl toe aan uw auto. Wij bieden hoogwaardige klantenservice en levering wereldwijd.

Wij werken samen met

Waarom NED WRAP?

voordelen van onze diensten

NEDwrap biedt carwrapping die inmiddels een kern is van het gehele dienstenpakket. In 2006 hebben we de eerste pogingen gedaan en sindsdien hebben we het aantal gewrapte auto’s elk jaar laten groeien.

Naast het wrappen was het tinten van ramen vroeger een pionier op het gebied van carwrapping. Veelgevraagde en populaire service is lakbescherming.

Kwaliteit folie

WIj maken gebruik van de meest hoogwaardige folie.

Uniek ontwerp

Onze designers denken met u mee over het ontwerp!

Optimale SERVICE

Wij hebben een groot portfolio aan resultaten.

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Zo wrappen wij het!

Car wraps creëren een onderscheidende en stoere look op elk voertuig.
Ze zijn verkrijgbaar in koolstofvezellooks, geborsteld metaal, matte kleuren en hoogglanskleuren.

Diensten

Overige diensten
die wij aanbieden

Naast onze uitgebreide services voor het inpakken van voertuigen, bieden we ook tal van lakverbeteringen en carstyling-services aan. 

Blinderen

Naast een stijlvolle uitstraling zorgt blinderen ook voor inbraakpreventie (vanwege minimale inkijk) en zonne-wering waardoor je dus veel relaxter de weg op gaat. 

PPF Steenslagfolie

Middels deze folie zorg je voor een onzichtbare beschermlaag op je auto die jaren meegaat.De laag folie zal uw auto beschermen tegen steenslag en krassen en de lak wordt te allen tijde beschermd

.

Striping

Striping met behulp van vinylfolie bestaat al ontzettend lang. Je kunt er verschillende designs en stijlen mee creëren die het silhouet van je auto kunnen veranderen middels details of diepte. 

Lichten Smoken

Niet alleen biedt het smoken van de koplampen bescherming tegen uv-straling en steenslag, het zorgt ook meteen voor een luxere uitstraling