Waarom uw lichten smoken?

Door middel van het tinten van koplampen ‘smoken’, worden de lampen beschermd tegen steenslag en krassen door gebruik.

Hierdoor behoudt de auto zijn waarde geziene het glas intact blijft. De kleur van de lampen veranderd niet en is tevens ook UV-bestendig. 

Uw achterlichten, koplampen, reflectoren en of mistlampen worden professioneel getint door onze experts. Door de fel rode of witte achterlichten en koplampen te tinten, krijgt de auto direct een compleet uniek uiterlijk. 

 

Eersteklas materialen

De materialen die wij gebruiken zijn gemakkelijk te reinigen en wasstraat bestendig. Overigens is de tint in geval van schade eenvoudig te vervangen.

Wij werken samen met

Waarom NED WRAP?

Voordelen van onze diensten

NED WRAP biedt carwrapping aan die inmiddels een kern is van ons gehele dienstenpakket. In 2006 hebben we de eerste pogingen gedaan en sindsdien hebben we het aantal gewrapte auto’s elk jaar laten groeien.

Naast het wrappen was het tinten van ramen vroeger een pionier op het gebied van carstyling. Een andere veelgevraagde en populaire service is lakbescherming.

KWALITEIT FOLIE

WIj maken gebruik van de meest hoogwaardige folie.

UNIEK ONTWERP

Onze designers denken met u mee over het ontwerp!

OPTIMALE SERVICE

Wij hebben een groot portfolio aan resultaten.

KLANTTEVREDENHEID

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

ZO WRAPPEN WIJ HET!

Car wraps creëren een onderscheidende en stoere look op elk voertuig.

Ze zijn verkrijgbaar in carbon, geborsteld metaal, matte kleuren en hoogglanskleuren.

Diensten

Overige diensten
die wij aanbieden

Naast onze uitgebreide services voor het wrappen van voertuigen, bieden wij ook tal van lakverbeteringen en beschermingsopties om de lak van uw voertuig nieuw leven in te blazen en te beschermen tegen wegresten en steenslag.

Blinderen

Naast een stijlvolle uitstraling zorgt blinderen ook voor inbraakpreventie (vanwege minimale inkijk) en zonne-wering waardoor je dus veel relaxter de weg op gaat

.

PPF Steenslagfolie

Middels deze folie zorg je voor een onzichtbare beschermlaag op je auto die jaren meegaat.De laag folie zal uw auto beschermen tegen steenslag en krassen en de lak wordt te allen tijde beschermd

Striping

Striping met behulp van vinylfolie bestaat al ontzettend lang. Je kunt er verschillende designs en stijlen mee creëren die het silhouet van je auto kunnen veranderen middels details of diepte. 

Remklauwen Coaten

Door op vakkundige wijze, een speciale laag (remklauw) verf op bepaalde auto-onderdelen te spuiten, realiseer je een ‘coat. 

Dit kan gedaan worden in elke kleur mogelijk, waarbij veel van onze klanten hebben gekozen voor een metallic of satijn kleur.